Julian Alaphilippe: “Ik ben niet teleurgesteld”
foto: Cor Vos
zaterdag 20 maart 2021 om 19:18

Julian Alaphilippe: “Ik ben niet teleurgesteld”

Een korte uitslag (16e) zat er voor Julian Alaphilippe niet in zaterdag, maar teleurgesteld is de wereldkampioen niet. “Nee, ik ben niet teleurgesteld, omdat ik alles binnen mijn mogelijkheden heb geprobeerd.”

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik bleef de hele dag gefocust op een goede wedstrijd en zat goed gepositioneerd in het peloton, mede dankzij mijn geweldige ploeggenoten. Ze verdienen een bravo, omdat zij me voorin het peloton hebben gehouden, achter de vlucht aan reden en me uit de wind hebben gehouden.”

“Helaas mislukte mijn aanval op de Poggio”, eindigt hij. “Maar ik ben tevreden met mijn Italiaanse campagne met mijn ritzege in Tirreno-Adriatico. Mijn focus gaat nu naar de Belgische klassiekers. Dwars door Vlaanderen wordt mijn eerste wedstrijd.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.