Katusha heet Paolini welkom bij vrijspraak
woensdag 2 december 2015 om 09:19

Katusha heet Paolini welkom bij vrijspraak

Luca Paolini wacht nog altijd op een contra-expertise van zijn positieve test op cocaïne tijdens de Tour de France van het voorbije seizoen. “Ik sluit niet uit dat hij terugkeert bij Katusha”, zegt teammanager Viatcheslav Ekimov tegen Cyclingnews

Weinig hoogte
Ekimov verwacht in de nabije toekomst uitsluitsel te krijgen van de UCI. Hij heeft geprobeerd een aantal malen contact te zoeken met Paolini, maar de Italiaan beantwoordde zijn telefoontjes niet. “Als er een beslissing valt en Luca mag weer fietsen, dan zullen we een speciale meeting organiseren om met Luca en zijn makelaar om tafel te gaan. Dan gaan we bekijken of we de toekomst samen tegemoet geen of totaal van elkaar gescheiden.” Het oorspronkelijke contract van Paolini liep nog tot eind 2016.

‘Hij kan een groot wapen zijn voor elk team’
“We moeten eerst het resultaat van de UCI afwachten”, gaat de Rus verder. “Pas dan weet ik wat we kunnen doen. Op dit moment is dat moeilijk te zeggen, maar ik sluit niets uit. Hij is een erg ervaren renner en kan voor elk team – niet noodzakelijk Katusha – een groot wapen zijn. Luca is Luca, een fantastische renner. Maar zijn reputatie is beschadigd door hemzelf en dat is niet altijd makkelijk te repareren. Zeker niet als we spreken van het hele team, het imago van onze ploeg.

RIDE Magazine
28 Reacties
Sorteer op:
3 december 2015 23:17
Man, coke is juist een erg gematigde drugs die je echt niet helemaal geweldig laat voelen ofzo, zijn zat middelen op deze wereld die dat veel meer hebben. Dat het verslavend is, ja best wel, maar ook niet nummer 1. Eigenlijk is het, zonder alcohol, maar een best saai goedje.
4 december 2015 01:25
het is dus wachten op de weekmakers in de bloedanalyse van Luca....
4 december 2015 10:18
kijk eens aan, wf heeft behoorlijk wat ervaringsdeskundigen op het gebied van coke.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.