Laurens De Vreese langer bij Astana: “Gevoel van een grote familie”

woensdag 13 november 2019 om 14:21
Laurens De Vreese langer bij Astana: “Gevoel van een grote familie”

foto: Cor Vos

Laurens De Vreese koerst ook komend seizoen in de kleuren van Astana. Meerdere ploegen dongen naar de hand van de Belgische renner, maar vandaag bekrachtigde zijn huidige ploeg zijn contractverlenging.

“Na vijf jaar bij de ploeg geniet ik nog altijd van mijn verblijf bij Astana en het werk voor onze kopmannen. Ik voel me hier zoals in een grote familie”, reageert De Vreese op zijn eenjarige contractverlenging. “Ik heb met iedereen in het team een goede verstandhouding: we hebben een geweldige groep renners, maar ook een geweldige groep medewerkers en sportdirecteuren. Ik ben een teamspeler en trots dat ik deel uitmaak van dit team, vooral na zo’n succesvol jaar.”

“Ik ben erg gemotiveerd om het komende seizoen op de best mogelijke manier door te gaan. De voorbereiding op het volgende jaar is in volle gang en ik kijk ernaar uit om alle teamleden in december tijdens het trainingskamp te ontmoeten. Ik hoop dat we in 2020 nog betere resultaten kunnen behalen”, aldus de Belg, die al vijf seizoenen voor de Kazachse ploeg rijdt. Eerder koerste hij voor Wanty-Groupe Gobert en Topsport Vlaanderen-Baloise.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.