Maak kans op een uniek Samsung & Team Sunweb collector’s item
woensdag 25 juli 2018 om 13:00

Maak kans op een uniek Samsung & Team Sunweb collector’s item

Waaierrijden in de Vendée, dokkeren op de kasseien van Noord-Frankrijk, omhoog klauteren op de steile cols van de Alpen en de Pyreneeën en sprinten op de Champs-Elysees. De Tour de France 2018 biedt tal van ingrediënten voor spectaculaire etappes vol memorabele momenten.

De renners van Team Sunweb gaan in de 3.351 kilometer tussen Noirmoutier-en-l’Île en Parijs drie weken lang op zoek naar sportief succes. De banden waarop Tom Dumoulin en zijn ploeggenoten de strijd aangaan, krijgen na de koers een tweede leven. Samsung & Team Sunweb maken van de fietsbanden 21 unieke smartphonecovers.

© Cor Vos | Team Sunweb

Dagelijks wordt de tube van de Team Sunweb-renner met het mooiste verhaal verwerkt tot een smartphonecover. De naam van de renner en de route van de etappe worden in de band gegraveerd, wat 21 unieke collector items oplevert.

Wil jij in het bezit komen van dit unieke collectors item? Dagelijks is er tijdens de RTL-wielertalkshow Tour du Jour (20:25, RTL7) een exemplaar te winnen voor de wielerfan met de meest originele vraag. Stel jouw vraag aan de Team Sunweb-renner van de dag op www.tourdujour.nl en wellicht is een van deze covers binnenkort van jou.

RIDE Magazine