Mathieu van der Poel swingt op golftoernooi met bekende Vlamingen in Antwerpen
foto: Soudal Open
woensdag 22 mei 2024 om 15:14

Mathieu van der Poel swingt op golftoernooi met bekende Vlamingen in Antwerpen

Mathieu van der Poel is een fervent golfer als hij niet op de fiets zit en de wereldkampioen wielrennen heeft zijn kunsten op de green mogen laten zien op de Soudal Open. Daar deed Van der Poel mee aan een demonstratiewedstrijd met meerdere bekende Vlamingen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De Soudal Open wordt gespeeld op de Rinkven Golfclub in het Antwerpse Schilde. Het officiële toernooi begint donderdag pas, maar daags voor de eerste professionals afslaan was het de beurt aan enkele bekende Vlamingen en inwoners van Vlaanderen om al eens de baan te testen. Van der Poel speelde een gelegenheidswedstrijdje in een team met oud-voetballers Wesley Sonck (ex-Ajax), Geert De Vlieger en oud-tennisser Xavier Malisse.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat MVDP op de golfbaan staat. Daags nadat hij wereldkampioen veldrijden werd, sloeg hij alweer een balletje bij de Rinkven Golfclub. En ook daags nadat Van der Poel won in Parijs-Roubaix was hij te vinden op de green. Tijdens zijn vakantie in Dubai maakte hij ook nog een uitje naar de golfbaan, waar hij samen met profgolfer Alan De Bondt een balletje sloeg.

foto: Soudal Open


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.