Mikkel Bjerg krijgt Franse les van Tadej Pogacar: “Het is croissant!”
foto: Cor Vos
vrijdag 7 juli 2023 om 10:02

Mikkel Bjerg krijgt Franse les van Tadej Pogacar: “Het is croissant!”

In de Tour de France is er ook tijd voor luchtigheid, in ieder geval bij UAE Emirates. Op beelden van de ploeg is te zien hoe kopman Tadej Pogačar en zijn luitenant Mikkel Bjerg zich buigen over een typisch Frans woord: croissant. Tot hilariteit van de Sloveense topfavoriet.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Bjerg heeft wat problemen met de uitspraak van ‘croissant’, waardoor Pogačar hem op de vingers tikt en het woord met een Franse tongval uitspreekt. Helaas voor hem blijkt de Deense hardrijder geen snelle leerling. Overigens is het niet gek dat Pogačar een woordje Frans spreekt: zijn moeder Marjeta is namelijk lerares Frans.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.