Nacer Bouhanni start in Driedaagse Brugge-De Panne
foto: ASO
zondag 24 maart 2019 om 12:18

Nacer Bouhanni start in Driedaagse Brugge-De Panne

Wielerflits Kort Nacer Bouhanni zal aankomende woensdag starten in de Driedaagse Brugge-De Panne. Dit ving WielerFlits op bij de start van de GP de Denain. De 28-jarige sprinter van Cofidis reed zaterdag nog Milaan-San Remo.

Bouhanni kent een moeizaam begin van zijn wielerseizoen. De Fransman begon het jaar nog hoopgevend met ereplaatsen in de Ronde van Valencia én de Tour of Oman, maar in Tirreno-Adriatico kwam hij buiten tijd aan in de openingsploegentijdrit. De rappe renner bleek ziek.

Hierdoor was het lange tijd onzeker of Bouhanni wel kon starten in Milaan-San Remo. De spurter bleek op tijd fit voor La Primavera, maar kon zaterdag geen rol van betekenis spelen. Hij eindigde uiteindelijk als 62e, in het spoor van zijn ploeggenoot en mede-kopman Christophe Laporte.

Flinke concurrentie 
Aanvankelijk zou Bouhanni niet starten in de Driedaagse Brugge-De Panne, maar de renner heeft alsnog besloten om de trip naar België te maken. Hij zal het in de WorldTour-wedstrijd moeten opnemen tegen rappe mannen als titelverdediger Elia Viviani, Dylan Groenewegen en Fernando Gaviria.

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
26 maart 2019 10:56
Als Viviani wint zullen onze Nederlandse wielerflitsers depri zijn.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.