Nieuwe tijdrithelm Visma | Lease a Bike maakt veel los op sociale media: “Ik stop ermee”
foto: Cor Vos
maandag 4 maart 2024 om 14:10

Nieuwe tijdrithelm Visma | Lease a Bike maakt veel los op sociale media: “Ik stop ermee”

De nieuwe tijdrithelm van Visma | Lease a Bike maakt de tongen los. Op sociale media geven mensen massaal commentaar op het futuristische hoofddeksel, de Aerohead 2.0 van Giro. Een enkeling is positief, velen maken grappen (en memes). Sam Welsford behoort tot degenen die de helm niet bepaald kunnen pruimen. “Ik stop ermee”, schrijft de Australiër van BORA-hansgrohe op X.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De eerste tijdritten van het jaar reden ze bij Visma | Lease a Bike nog met de Aerohead MIPS-tijdrithelm van Giro. Nu starten ze in Tirreno-Adriatico voor het eerst met het nieuwe, futuristisch ogende model: de Aerohead 2.0. Maar wat maakt de helm zo bijzonder?

“Je ziet aan het uiterlijk al dat het totaal verschilt van andere helmen. Het is een nieuwe manier van denken over aerohelmen. We denken dat we een grote verbetering hebben gevonden in ons hele tijdritsysteem. Hopelijk kunnen we dat vandaag al laten zien”, zegt ‘Head of Rider Apparel’ Paul Martens.

De helm is zowel snel als veilig, stelt Martens. “Het is altijd belangrijk voor een helm om veilig te zijn, maar het is ook onderdeel van een systeem met de renners en de uitrusting.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.