Opvallend: Lance Armstrong organiseert prijzige fietsvakantie op Mallorca
foto: Cor Vos (archief)
donderdag 23 januari 2020 om 17:04

Opvallend: Lance Armstrong organiseert prijzige fietsvakantie op Mallorca

Wielerflits Kort Lance Armstrong en George Hincapie komen dit jaar met een opvallend initiatief: de twee Amerikanen organiseren voor twaalf wielerliefhebbers een fietsvakantie op het Spaanse eiland Mallorca. De kosten voor het vijfdaagse wielerevenement: bijna 30.000 euro per persoon.

Voor dit bedrag krijgen de gasten wel de kans om vijf dagen lang met beide ex-wielrenners door te brengen en te fietsen, zo staat te lezen op de website van The Move Mallorca 2020. De naam is afgeleid van de populaire wielerpodcast van Armstrong en co-host Hincapie.

De gasten krijgen in een kleine week alle belangrijke plekken van het eiland te zien. Armstrong kreeg de voorbije jaren meerdere financiële tegenvallers te verwerken. Zo moest de Texaan voor meerdere miljoenen schikken om een rechtszaak tegen de Amerikaanse overheid en zijn oud-ploeggenoot Floyd Landis te ontlopen.

Armstrong liet in een eerder interview weten meer dan 111 miljoen dollar te hebben verloren na zijn dopingbekentenis bij Oprah Winfrey.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.