Parijs-Nice: Walscheid, Bevin en Philipsen gaan niet meer van start
Philipsen droeg eerder in Parijs-Nice nog de witte jongerentrui - foto: Cor Vos
zaterdag 13 maart 2021 om 12:45

Parijs-Nice: Walscheid, Bevin en Philipsen gaan niet meer van start

Max Walscheid, Patrick Bevin en Jasper Philipsen zijn niet meer van start gegaan in de zevende etappe van Parijs-Nice. Daardoor zijn nog slechts 139 renners begonnen aan de voorlaatste rit in de Koers naar de zon.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Voor Philipsen was het zijn eerste deelname aan Parijs-Nice. Met een vierde en een negende plek in de eerste etappes wist de sprinter van Alpecin-Fenix zich meteen te mengen in de strijd om de dagzeges. Ook had hij een dag de witte jongerentrui om de schouders. Normaal gesproken zet hij zijn seizoen nu verder met de voorjaarsklassiekers Nokere Koerse en Brugge-De Panne.

Ook Max Walscheid en Patrick Bevin stapten niet meer op voor de bergetappe naar Valdeblore La Colmiane. (13 maart, 11.58 uur)


Update – Bevin kampt met knieprobleem

Bevin stapte vanwege een knieprobleem niet meer op de fiets. Dat liet zijn ploeg Israel Start-Up Nation weten. De Nieuw-Zeelandse renner, die dinsdag nog als tiende eindigde in de individuele tijdrit, wilde niets forceren met het oog op de volgende koersen en verliet daarom de wedstrijd.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.