Podcast: Nederland en Spanje
dinsdag 18 augustus 2015 om 07:45

Podcast: Nederland en Spanje

WielerFlits bespreekt elke week het laatste en opmerkelijkste wielernieuws in de WielerFlits Podcast.

De Eneco Tour was attractiever dan ooit. In de podcast bespreken we de afloop van de enige meerdaagse WorldTour-wedstrijd door Nederland en België en kijken we vooruit naar de Ronde van Spanje, die dit jaar met iets nieuws komt en waarin LottoNL-Jumbo met een ploeg vol vrijbuiters start.

De podcast met freelance journalist en wielerliefhebber Emile Vaessen en WielerFlits-verslaggevers Youri IJnsen en Maxim Horssels is hieronder te beluisteren via Soundcloud.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (26,1 MB). Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
17 augustus 2015 20:14
Met iets nieuws komt?
18 augustus 2015 10:36
@redactie het blijft deze opzet met 3? De toevoeging van Youri geeft een ontzettend langdradig effect. Ik haak in elk geval af en stop met luisteren. Terwijl met Maxim en Emile alleen ik er graag naar luisterde.
18 augustus 2015 16:20
Dank voor je reactie @LinusGerdemann.

In de huidige samenstelling (Emile, Youri & ik) gaan we de podcast verder uitbouwen. De komst van Youri leidt juist tot meer dynamiek en discussie, wat de kwaliteit van de uitzending volgens ons versterkt. Met drie man worden de monologen korter i.p.v. langdradiger. Blijf vooral luisteren! Ik kan alvast verklappen dat Youri in de volgende uitzending met een interessant verhaal komt. ;)
18 augustus 2015 22:00
Een interessant verhaal?
19 augustus 2015 18:50
Prima uitzending en i.t.t. tot LinusG denk ik ook dat 3 man het wat korter en sneller maken. Ben benieuwd naar de nieuwe zaken.

Inzake invloed beoordeling strijdlustigste renner in Vuelta d.m.v. publiek zal er best wel wat veranderen. Maar ook hier zal chauvinisme vaak de doorslaggevende rol kunnen gaan spelen. Ben benieuwd als bijv. een Keizer vanTLJ goed in de vluchten zit samen met andere en bekende notoire vluchters van andere ploegen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.