Polderscross Kruibeke voor profs gaat door op geheime locatie

vrijdag 21 augustus 2020 om 17:32
Polderscross Kruibeke voor profs gaat door op geheime locatie

foto: Cor Vos (archief)

De organisatie van de Polderscross in Kruibeke heeft toestemming om op 3 oktober twee veldritten te organiseren. Op een nog geheime locatie komen dan alleen de profs bij de mannen en de vrouwen in actie. Publiek zal niet welkom zijn bij de cross.

“Samen met het gemeentebestuur en burgemeester Dimitri Van Laere van Kruibeke zijn we tot een akkoord gekomen dat de Polderscross alsnog mag georganiseerd worden, zonder publiek en onder strikte coronamaatregelen”, zegt Kurt Vernimmen, organisator van het geheel. “Enkel de mannen en vrouwen elite zullen die dag aan de slag gaan. Er staan geen jeugdreeksen geprogrammeerd. Zo beperken we het aantal mensen op het parcours tot een strikt minimum.”

Waar de Polderscross (onderdeel van de Ethias Cross) verreden wordt, houdt de organisatie nog geheim. Het oude terrein langs Sporthal De Dulpop is het niet, omdat dat niet goed af te sluiten is. Daarnaast verandert de datum van 10 oktober naar 3 oktober. De Polderscross valt zo niet samen in een weekend met de Superprestige in Gieten van 11 oktober.

Dit artikel delen:

1 Reactie

chasse patat 22 augustus 2020 om 14:04

Spannend!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.