Raymond Kreder start in Tour Méditerranéen
woensdag 23 november 2011 om 19:04

Raymond Kreder start in Tour Méditerranéen

Raymond Kreder zal aankomend seizoen zijn eerste profjaar starten in de Ronde van de Middellandse Zee. De 21-jarige Nederlander in dienst van Garmin-Cérvelo rook in 2010 al even aan het profcircuit toen hij stage liep bij hetzelfde team. Afgelopen seizoen reed hij voor Garmin-Cérvelo’s opleidingsploeg en in 2012 zal hij dus zijn profdebuut gaan maken. Dat zal hij doen in Frankrijk in de Tour Méditerranéen, zo zegt hij aan WielerFlits.

In februari zal hij ook nog starten in de Tour of Langkawi om daarna Nokere Koerse, de Critérium International, Circuit de la Sarthe en de Brabantse Pijl nog te rijden. Ook staat hij als reserve voor de Amstel Gold Race op papier. Na de Brabantse Pijl zal hij een korte rustperiode inlassen.

In opbouw naar het NK zal hij achtereenvolgend aan de start van de Eschborn-Frankfurt City Loop, Ronde van Noorwegen, Bayern Rundfahrt, Neuseen Classics. De grootste wedstrijd van het eerste seizoensdeel waar de 21-jarige renner aan deel zal gaan nemen, is de Ronde van Zwitserland.

Lees binnenkort het volledige interview van WielerFlits met Raymond Kreder op deze site.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.