Roompot Oranje Peloton gaat voor sprint in GP de Denain
Raymond Kreder - Foto; Sirotti
dinsdag 14 april 2015 om 13:21

Roompot Oranje Peloton gaat voor sprint in GP de Denain

Roompot Oranje Peloton zal donderdag aan de start van de GP de Denain verschijnen met twee sprinters als beschermde renners. Dylan Groenewegen en Raymond Kreder zijn de sprinters van dienst bij de ProContinentale ploeg.

De laatste zes jaar eindigde de 1.1-wedstrijd in een massasprint. De andere vijf starters van de Nederlandse ploeg in Frankrijk zijn Etienne van Empel, Brian van Goethem, Tim Kerkhof, Wesley Kreder en Berden de Vries

Selectie Roompot Oranje Peloton voor GP de Denain 2015 (16 april)
flag-nl Dylan Groenewegen
flag-nl Raymond Kreder
flag-nl Etienne van Empel
flag-nl Brian van Goethem
flag-nl Tim Kerkhofd
flag-nl Wesley Kreder
flag-nl Berden de Vries

RIDE Magazine
8 Reacties
Sorteer op:
14 april 2015 14:07
Zal lastig worden om Bouhanni te verslaan. Het zou al helpen als de sprint eens fatsoenlijk aangetrokken wordt: vaak sprinten er bij Roompot twee of drie man naast elkaar, i.p.v. dat ze een treintje vormen voor elkaar.
14 april 2015 14:08
En dan worden ze weer 5e & 6e. Wordt tijd dat ze is voor elkaar gaan rijden in de sprints.
14 april 2015 14:15
Kijk, dat zijn de koppen!
14 april 2015 14:43
Dylan en Ramyond zijn de sprinters van dienst. Lijkt Jumbo wel, kunnen ook geen kopman kiezen.
14 april 2015 16:17
@storm-biker 5e en 6e is nog altijd niet slecht in menig veld. Voor elkaar rijden zou optimaal zijn ben ik met je eens, maar het kan wat positiever. Schaduwkopman is misschien geen verkeerd woord.
14 april 2015 16:27
Kreder heeft WT gereden, is aangetrokken als kopman en heeft af en toe bewezen zich te kunnen plaatsenen goede uitslagen te kunnen rijden. Groenewegen is het grote, jeugdige, talent van de ploeg. Die twee gaan nooit kunnen samenwerken. Een beetje Bos-Markus of Demare-Bouhanni in het klein.
14 april 2015 19:45
@west

Dat Kreder nooit kan samenwerken met Groenewegen is een aanname van jou, maar is dat ook werkelijk zo? Als ze beiden er het belang van inzien waarom niet zou ik zeggen. Veelers is ook tot de conclusie gekomen dat hij zelf te kort komt en daarom beter tot zijn recht komt in de trein van Kittel.
14 april 2015 21:34
@west
Ze moeten bij Roompot afspreken dat Raymond, Groenewegen en Looij om en om de sprint voor elkaar aantrekken. Dan weten ze alle drie dat als zij hun best doen voor de andere twee die andere twee ook het best zullen doen wanneer zezelf aan de beurt zijn. De ploegleiding moet dat goed met ze bespreken en duidelijk maken dat als er iemand meerdere keren verzaak als aantrekker ze een beurt om zelf te sprinten moeten overslaan.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.