Team TelTeck-H2O heeft eerste renner gecontracteerd
zaterdag 27 september 2008 om 18:08

Team TelTeck-H2O heeft eerste renner gecontracteerd

De Fransman Aurélien Passeron heeft de eer gekregen om de eerste renner te zijn die bij het nieuwe Canadees-Monegaskische Team TelTeck-H2O een contract tekent. Het 24-jarige talent rijdt nu nog voor Scott-American Beef. Nu het hek van de dam is, is het de verwachting dat de komende weken meer aankopen zullen volgen.

De ploeg die dus gesponsord wordt vanuit Canada en Monaco, zal geregistreerd worden in Luxemburg. De hoofdsponsors ondertekenden een contract voor drie seizoenen en hebben er een optie voor nog drie jaren aan vast geplakt. De leiding heeft al aangegeven te mikken op deelname aan de Ronde van Californië, de Giro en de Tour. Dat hiervoor grote namen nodig zijn is ook al tot ze doorgedrongen.

“Er staat nog een aantal andere grote Franse en Italiaanse aanwinsten gepland voor het komende seizoen”, zo vertelt ploegleider Radoni aan het Franse persbureau AFP. Al eerder werd gemeld dat het Italiaanse duo Bettini-Rebellin binnengehaald zou zijn. Maar Bettini gaf al aan nog geen letter op papier gezet te hebben. Andere namen die rondcircelen zijn de Andrea’s Moletta (Gerolsteiner) en Tonti (Quick Step), en Luca Paolini (Acqua & Sapone). De ploeg mikt in totaal op een rennersbestand van 25 namen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.