Team WIGGINS Le Col stopt eind 2019
foto: Cor Vos
zaterdag 24 augustus 2019 om 16:14

Team WIGGINS Le Col stopt eind 2019

Team WIGGINS Le Col stopt met bestaan. De Britse Continental-formatie van supertalent Tom Pidcock zal in de Ronde van Groot-Brittannië voor het laatst in actie komen. 

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
De Britse ploeg werd in 2015 in het leven geroepen om Bradley Wiggins en zijn Britse ploeggenoten te helpen om goud te winnen op de ploegenachtervolging tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, maar ging daarna door als opleidingsploeg.

Onder meer Owain Doull, Chris Lawless, James Knox, Scott Davies en Gabriel Cullaigh maakten in deze jaren de overstap naar de profs. Recentelijk werd ook bekendgemaakt dat Mark Donovan in 2020 de stap hoger op maakt. Wat er met de overige renners uit de ploeg zal gebeuren, is nog niet bekend.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.