Terugkerende Alex Rasmussen praat met Garmin en Movistar
zaterdag 2 maart 2013 om 10:34

Terugkerende Alex Rasmussen praat met Garmin en Movistar

Rasmussen

foto: Sirotti

De schorsing van Alex Rasmussen loopt bijna af. Vanaf 15 maart mag de Deen weer koersen. Rasmussen werd voor achttien maanden geschorst vanwege het missen van drie dopingcontroles. Hij is met Garmin-Sharp en Team Movistar in gesprek voor zijn comeback. Dit laat de 28-jarige renner weten aan Feltet.

“Ik reken er nog steeds op dat ik bij Garmin terugkeer, maar ik heb nog niets getekend. Ik hoop dat alles binnen een week op zijn plaats gaat vallen, zodat ik me weer kan concentreren op het koersen”, vertelt Rasmussen. “Ik heb ook met Movistar gesproken. Ik weet niet waar ik zal belanden. Mijn manager is er mee bezig.”

“Het belangrijkste voor mij nu is om een team te vinden, zodat ik weer een nummer op mijn rug kan spelden. Ik ben dus bereid om de eerste de beste aanbieding te accepteren.” Rasmussen kijkt vooral uit naar deelname aan Parijs-Roubaix, zijn favoriete koers. Hij beseft dat hij bij Movistar makkelijker in de selectie kan komen, terwijl er volgens hem ook voordelen zijn bij een sterk klassiekerteam, zoals bij Garmin.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.