Tiesj Benoot uit voorzorg uit Volta ao Algarve
Foto: Cor Vos
zaterdag 17 februari 2024 om 11:28

Tiesj Benoot uit voorzorg uit Volta ao Algarve

Ook Tiesj Benoot begint vanmiddag niet aan de tijdrit in de Volta ao Algarve. Hij draagt nog altijd de gevolgen van zijn valpartij tijdens etappe één van de Portugese rittenkoers, zo laat zijn ploeg Visma | Lease a Bike weten op X.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

In samenspraak met Benoot zelf, heeft de ploeg besloten om de Gentenaar extra tijd te geven om te herstellen voor het Vlaamse openingsweekend. Met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne in het achterhoofd kan Benoot nu rust inbouwen.

Eerder moest Benoot zijn seizoensstart, die oorspronkelijk voorzien was in de Vuelta a Murcia, al uitstellen vanwege een coronabesmetting op trainingskamp. Vorig jaar was hij nog de beste in Kuurne-Brussel-Kuurne.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.