Tom Pidcock begint veldritseizoen volgend weekend in Merksplas
foto: Cor Vos
vrijdag 11 november 2022 om 17:35

Tom Pidcock begint veldritseizoen volgend weekend in Merksplas

Tom Pidcock staat op het punt zijn crossseizoen te beginnen. De regerend wereldkampioen duikt volgende week zaterdag het veld in, tijdens de Superprestige Merksplas. Daags nadien betwist Pidcock de Wereldbeker Overijse.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het gerucht dat Pidcock in Merksplas terug zou keren in het veld en daags nadien zou starten in Overijse, ging al langer. Maar nu heeft zijn ploeg INEOS Grenadiers het nieuws bevestigd. De rest van Pidcocks programma is nog niet bekend. Wel zou hij op 27 november aan de start staan van de Vestingcross in Hulst, volgens organisator Kurt Vernimmen. Ook Mathieu van der Poel en Wout van Aert zouden daar deelnemen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.