Transfermarkt: ‘Een heel aantal teams zit met een groot probleem’

Door , woensdag 3 juli 2019 om 14:30
Transfermarkt: ‘Een heel aantal teams zit met een groot probleem’

foto: Cor Vos

Het houdt menigeen bezig: welke renner wisselt er de komende maanden van ploeg? Meer dan ooit komt er een belangrijke transferperiode aan, want er zijn een aantal opvallende trends zichtbaar. Hoe de regels precies in elkaar steken en wat er nu gaande is, bespreken host Maxim Horssels en Youri IJnsen in de WielerFlits Podcast! Klein teasertje: onderweg passeren nog enkele kersverse nieuwtjes de revue.

Drukke tijden voor teammanager en rennersmakelaars, dat volledig losbarst tijdens en na de Tour de France. Bellen, om tafel zitten, handtekeningen zetten. Het spel voor de journalist is vervolgens om de transfers wereldkundig te maken voordat renners of ploegen dat zelf doen. Toch zullen een aantal teams met de handen in het haar zitten. Hoe dat komt? Hoog tijd om het eens onder de loep te nemen! Luister nu snel via je favoriete podcast-app of de onderstaande button:

Listen to “Transfermarkt: ‘Een heel aantal teams zit met een groot probleem’” on Spreaker.

Tom Dumoulin
De podcast over de transfermarkt is afgelopen vrijdag opgenomen. Op dat moment waren de geruchten rondom het mogelijke vertrek van Tom Dumoulin nog niet wereldkundig, maar wel bij ons bekend. We behandelen het ‘kopen van renners’, waar de situatie rondom de Team Sunweb-kopman onder valt. Voor al het overige nieuws rondom de toekomst van de 28-jarige Nederland, kun je hier terecht.


Luister hierboven naar de podcast of abonneer je via je favoriete podcastspelen.
iTunes
Spotify
RSS-feed

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.