Verschueren en Van De Steene maken rentree in Ethias Cross Eeklo

woensdag 4 september 2019 om 09:00
Verschueren en Van De Steene maken rentree in Ethias Cross Eeklo

Jolien Verschueren - foto: Cor Vos

Aanstaande zondag staat in Eeklo alweer de eerste wedstrijd van het nieuwe veldritseizoen op Belgische bodem op het programma. Tijdens de Ethias Cross Eeklo maken twee dames na een lange periode van afwezigheid hun rentree. De namen van Jolien Verschueren en Kim Van De Steene prijken namelijk op de deelnemerslijst.

Verschueren werd in april 2018 getroffen door een hersentumor. De 29-jarige renster van Pauwels Sauzen-Bingoal kwam voor het laatst in actie in februari 2018 tijdens de Vestingcross in Hulst.

Van De Steene zat lang aan de kant vanwege oververmoeidheid. Voor de 33-jarige renster van Tarteletto-Isorex was de Zilvermeercross in Mol (december 2018) haar laatste cross.

De Ethias Cross Eeklo staat zondag 8 september op de kalender. De wedstrijd rond het Verbauwenbad in Eeklo maakt deel uit van een reeks crossen die vorig seizoen nog bekend stonden onder de naam Brico Cross. Vorig jaar ging bij de vrouwen de overwinning naar Sanne Cant. Zij bleef destijds Ellen Van Loy en Maud Kaptheijns voor.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair