Witte strook verdwijnt uit tenue Marlux-Bingoal
zaterdag 30 december 2017 om 19:35

Witte strook verdwijnt uit tenue Marlux-Bingoal

Marlux-Napoleon Games heeft voorafgaand aan de Superprestigecross in Diegem het nieuwe tenue voor volgend jaar gepresenteerd. De ploeg van Europese kampioen Eli Iserbyt en Belgische kampioen Laura Verdonschot zal volgend jaar aantreden in een geheel blauw shirt. Ook zal de ploeg verdergaan onder de naam Marlux-Bingoal

Wat er verandert met het oude tenue is het verdwijnen van de witte strook die zich eerst op de borst bevond. Deze wordt nu blauw. De naam van sponsor Marlux bewandelt de omgekeerde weg. Deze zal vanaf 1 januari in het wit gedrukt staan. De zwarte balk onder de borst zal rood worden.

De twee crossers met een kampioenschap achter hun naam, Eli Iserbyt en Laura Verdonschot, zullen in traditioneel wit aantreden met de Europese en Belgische vlag op hun borst. De crossers zullen in de GP Sven Nys op 1 januari voor het eerst in dit tenue te bewonderen zijn.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
30 december 2017 19:39
Originele kleurkeuze!
30 december 2017 20:45
Eli en Laura zijn kampioen bij de beloften... Omdat de vrouwen elite en beloften samen rijden en Cant kampioen is bij de elite zal Laura die trui nooit in koers dragen.
31 december 2017 09:58
'Traditioneel wit met de Belgische vlag op de borst'...

Wat betekent 'traditioneel' in dit verband?

Om te reageren moet je ingelogd zijn.