Alvarado emotioneel na zege tegen Pieterse: “Heb hard moeten vechten de afgelopen jaren”
foto: Cor Vos (archief)
zondag 19 november 2023 om 14:53

Alvarado emotioneel na zege tegen Pieterse: “Heb hard moeten vechten de afgelopen jaren”

Ceylin del Carmen Alvarado heeft voor het tweede weekend op rij een Wereldbeker-wedstrijd gewonnen. Bij de rentree van Puck Pieterse was ze de beste in de cross van Troyes. Dat zorgde voor de nodige emoties. “Ik heb de afgelopen jaren hard moeten vechten om te staan waar ik nu sta”, legde ze uit in het flashinterview na afloop.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Vandaag was het ook hard vechten tijdens de wedstrijd”, vervolgde ze. “Het was een strijd met Puck voor de zege. Ik wist dat ze sterk was en waarschijnlijk ook sterk zou terugkeren in het veld. Ik vocht voor elke seconde en elke meter.”

Alvarado boekte hij vierde zege op rij, maar deze overwinning was het meest speciaal, vertelde ze. “Ik had een strijd met Puck, die ik won. Ook reed ik in de leiderstrui. Zoals ik al zei, was dit misschien mijn meest memorabele zege na de afgelopen jaren.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.