Contador: “Het is te vroeg om over volgend jaar te praten”
foto: ASO
woensdag 19 juli 2017 om 13:38

Contador: “Het is te vroeg om over volgend jaar te praten”

Alberto Contador zegt nog niet te willen praten over volgend seizoen. De Spaanse klimmer van Trek-Segafredo zou volgens zijn huidige ploegleider Steven de Jongh bezig zijn aan de laatste Tour de France uit zijn carrière, maar Contador wil dat niet bevestigen. “Het is te vroeg om over volgend jaar te praten”, zegt hij tegen Cycling Weekly.

Naar verluidt heeft co-sponsor Segafredo gevraagd of Contador zijn contract wil verlengen bij de formatie, en of hij daarnaast de Giro d’Italia wil rijden. Tot op heden is er geen contract ondertekend voor 2018 en is nog niets bekend over het koersprogramma van El Pistolero. “Volgend jaar moeten we na gaan denken wat de belangrijke doelen zijn”, aldus Contador. “Ik denk dat we daarvoor nog even moeten wachten. Op dit moment is het belangrijk dat we ons concentreren op de aanstaande week in de Tour.”

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
19 juli 2017 13:44
Hoge nieuwswaarde, dit bericht
19 juli 2017 13:58
GreenDay wil nog niet spreken over of hij volgend jaar de Tour de France rijdt. Steven De Jongh zegt dat hij waarschijnlijk niet zal rijden, GreenDay zegt tegen Wielerflits echter dat het "nog te vroeg is om erover te praten". "Op dit moment is het belangrijk mij te concentreren op het voor de buis hangen van de Tour dit jaar. Volgend jaar moeten we gaan nadenken over wat de belangrijke doelen zijn". Het gerucht gaat dat de fiets van GreenDay twee wielen zal hebben, een stuur en wellicht ook een fietsbel in de vorm van een koe.
19 juli 2017 15:48
En de benen spreken boekdelen!
Vamos Conquistador con tu nuevo amigo Bauke.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.