Geen rust voor Pidcock na LBL: alleskunner maakt zich op voor reeks MTB-wedstrijden
foto: Cor Vos
dinsdag 25 april 2023 om 11:36

Geen rust voor Pidcock na LBL: alleskunner maakt zich op voor reeks MTB-wedstrijden

Het voorjaar op de weg zit erop, maar Tom Pidcock neemt nog geen rust. INEOS Grenadiers heeft zijn programma voor de komende periode onthuld en daaruit blijkt dat de 23-jarige alleskunner de komende drie weekenden op de mountainbike te bewonderen zal zijn. Ferrand-Prevot zal in dezelfde wedstrijden van start gaan voor de Britse formatie.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Komend weekend reizen Pidcock – afgelopen zondag nog tweede in Luik-Bastenaken-Luik – en Ferrand-Prevot af naar het Franse Guéret. Hier zullen ze hun mountainbikecampagne beginnen, waarna op 7 mei de Bike Revolution in het Zwitserse Chur wacht. Dit alles is een opmaat voor het wereldbekerweekend van 12 tot en met 14 mei in het Tsjechische Nové Mesto. Het verdere MTB-programma van Ferrand-Prevot en Pidcock is nog niet bekend.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.