Giro 2024: Pogacar reageert boos op duwende toeschouwers, maar maakt ook de dag van jonge fan
foto: Cor Vos (archief)
zaterdag 25 mei 2024 om 16:40

Giro 2024: Pogacar reageert boos op duwende toeschouwers, maar maakt ook de dag van jonge fan

Tadej Pogacar is niet gediend van toeschouwers die hem een duw gaven op de Monte Grappa, waar de Sloveen alleen op kop rijdt. Op beelden is te zien hoe hij meermaals geïrriteerd reageert op supporters die hem aanraken.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Op de beelden is te zien hoe Pogacar boos achterom kijkt, gebaren maakt en ook iets lijkt te roepen naar een toeschouwer die hem een duw gaf. Momenteel lijkt de roze truidrager op weg naar zijn zesde ritoverwinning van deze Giro.

Overigens was er zeker niet alleen irritatie bij Pogacar richting de fans. Op een kleine klimmetje dat de afdaling van de Monte Grappa onderbrak, kreeg de kopman van UAE Emirates een bidon van een van zijn verzorgers. Hij gaf die vervolgens gelijk door aan een jonge supporter die naast hem liep.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.