Giro 2024: Tadej Pogacar tegen de grond na lekke band in aanloop naar Oropa
foto: Cor Vos
zondag 5 mei 2024 om 16:47

Giro 2024: Tadej Pogacar tegen de grond na lekke band in aanloop naar Oropa

Tadej Pogačar heeft in aanloop naar de slotklim van de dag kennisgemaakt met het asfalt. Na een lekke band ging de Sloveen onderuit tijdens het remmen om van fiets te wisselen. Na een kort wegwerpgebaar naar de auto kon de kopman zijn weg vervolgen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Tadej Pogačar werd op voorhand door bijna iedereen aangewezen als de absolute favoriet voor de dagzege. In aanloop naar de slotklim heeft de Sloveen in ieder geval een kleine tegenvaller te verduren gehad. Aan de valpartij leek hij echter niet ernstig letsel over te houden. De Sloveen keerde snel terug in het peloton, voordat de slotklim écht begon.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.