INEOS stuurt Hart, Thomas, Pidcock, Dennis en Sivakov naar Tour du Var
foto: LaPresse
maandag 15 februari 2021 om 16:53

INEOS stuurt Hart, Thomas, Pidcock, Dennis en Sivakov naar Tour du Var

INEOS Grenadiers stelt opnieuw een indrukwekkende selectie op in een Franse rittenkoers. De Tour des Alpes Maritimes et du Var kan rekenen op deelname van Tao Geoghegan Hart, Geraint Thomas, Tom Pidcock, Rohan Dennis en Pavel Sivakov.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Voor Hart, Dennis, Pidcock en Sivakov wordt de Tour du Var hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Voor de Giro-winnaar en zijn meesterknecht is het bovendien de eerste koers sinds de voorbije Giro d’Italia. Pidcock maakt dan weer zijn debuut voor INEOS Grenadiers, nadat hij de veldritwinter afwerkte namens Trinity Racing.

Naast genoemde toppers doen ook Jhonatan Narvaez en Dylan van Baarle van 19-21 februari mee aan de Tour des Alpes Maritimes et du Var.

Afgelopen week wist INEOS Grenadiers nog met twee renners op het eindpodium te eindigen in de Tour de La Provence: Iván Sosa won het klassement, terwijl Egan Bernal derde werd. Daarvoor nog wist Michal Kwiatkowski tweede te worden in de Ster van Bessèges.

Selectie INEOS Grenadiers voor de Tour des Alpes Maritimes et du Var 2021 (19-21 februari)
flag-nl Dylan van Baarle
flag-au Rohan Dennis
flag-gb Tao Geoghegan Hart
flag-ec Jhonatan Narváez
flag-gb Tom Pidcock
flag-ru Pavel Sivakov
flag-gb Geraint Thomas

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.