Kaptheijns tekent bij nieuw veldritteam Bart Wellens

Kaptheijns tekent bij nieuw veldritteam Bart Wellens

Foto: Gauthier

woensdag 18 mei 2016 om 17:49

Bart Wellens heeft woensdag op een persconferentie zijn nieuwe team voorgesteld aan het grote publiek. De voormalige wereldkampioen gaat als sportief manager aan de slag bij Steylaerts, waar Gianni Vermeersch en Maud Kaptheijns de eerste namen zijn.

Vertrouwen in Kaptheijns
De 21-jarige Nederlandse komt over van AA Drink/Kalas. “We hebben met Gianni een renner waar ik enorm in geloof”, stelt Wellens volgens CXnieuws. “De titel kopman is meteen niet de juiste, maar hij krijgt ons volle vertrouwen. Daarnaast hebben we Maud, die elite wordt. Ze presteerde al op een hoog niveau. We gaan rustig beginnen en we willen graag groeien. Op het gebied van sponsoring en renners. Wat de toekomst zal brengen is afwachten, maar we zijn er klaar voor om er iets van te maken.” Naast Vermeersch en Kaptheijns is er ruimte voor nog eens drie veldrijders.

Nieuwe hoofdsponsor gebroeders Van der Poel
Steylaerts is na Era-Murprotec en Beobank-Corendon het derde veldritteam van de gebroeders Philip en Christophe Roodhooft. Beobank verving eerder deze maand overigens BKCP als hoofdsponsor, omdat BKCP Bank overgenomen werd door Beobank. Daardoor koersen David en Mathieu van der Poel op korte termijn in nieuwe tenues, maar die laten volgens Veldritkrant.be nog even op zich wachten. De website is wel al helemaal omgebouwd naar de kleuren van Beobank.

Dit artikel delen:

3 Reacties

SolerEritrean 18 mei 2016 om 18:36

Badkamerrenovatie

0
polke 18 mei 2016 om 19:18

Al weer een nieuw tenu

0
Jowinho 18 mei 2016 om 22:47

Gianni Vermeersch is de kopman.

Lijkt me ook logisch aangezien er maar 1 mannelijke renner in de ploeg zit. :D

0

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.