Lefevere waarschuwt Devolder opnieuw
dinsdag 6 april 2010 om 20:12

Lefevere waarschuwt Devolder opnieuw

Patrick Lefevere heeft Stijn Devolder opnieuw een ultimatum gesteld. De ploegmanager van Quick-Step stelde eerder dat Devolder in de problemen zou komen wanneer hij de Ronde van Vlaanderen niet zou winnen. Nu de West-Vlaming de zege zondag misliep, krijgt hij opnieuw een waarschuwing van zijn manager.

Lefevere vertelde tegen de Franse krant L’Equipe dat wanneer Devolder zich zondag tijdens Parijs-Roubaix niet nadrukkelijk in de kijker rijdt, dit wel eens zijn laatste seizoen bij Quick-Step zou kunnen worden. Een vertrek van de tweevoudig winnaar van ‘Vlaanderens Mooiste’ komt hierdoor dichterbij.

Devolder werd de afgelopen maanden nadrukkelijk in verband gebracht met RadioShack waar zijn mentor Dirk Demol als ploegleider actief is. Tegen de Vlaamse tv-zender Canvas vertelde Devolder gisteren dat hij ooit dolgraag in dezelfde ploeg wil rijden met zijn streekgenoten Leif Hoste en Gianni Meersman. Hoewel hij de naam van RadioShack niet nadrukkelijk noemde, sluit hij een overstap naar de Amerikaanse formatie niet uit.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.