Leiding CSC blijft geloven in Frank Schleck
zaterdag 4 oktober 2008 om 20:50

Leiding CSC blijft geloven in Frank Schleck

CSC-Saxobank mag Frank Schleck na zijn bekentenis dan hebben geschorst en van alle deelnemerslijsten hebben afgehaald, dit betekent niet dat de ploeg partij tegen hem kiest. Zaterdag bracht het Deense team een persbericht naar buiten waarin dit wordt bekendgemaakt.

“Zijn bloedwaarden vertonen geen enkele vorm van manipulatie of iets dat ook maar wijst op het gebruik van verboden middelen. Ook is er geen bewijs dat Schleck betrokken is in de zaak Fuentes”, zo zegt CSC in het bericht. Wel gaf de ploeg aan nog op nadere informatie van Luxemburgse bond te wachten voordat er een beslissing wordt genomen over de toekomst van de oudste Schleck-broer.

“Het stemde ons bitter te horen dat Frank contact heeft gezocht met mensen die de wielersport grote schade hebben berokkend” aldus Riis. “Maar we zijn ook opgelucht dat de connectie niet verder is gegaan dan een initieel contact, dat is afgebroken nog voor Operacion Puerto bekend werd. Frank heeft berouw getoond en is zich ervan bewust dat hij zich niet aan de regels van het team heeft gehouden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.