Matej Mohoric wint eerste editie Hong Kong Challenge
foto: Sirotti
zondag 8 oktober 2017 om 11:29

Matej Mohoric wint eerste editie Hong Kong Challenge

Matej Mohoric heeft de allereerste uitgave van de Sun Hung Kai Properties Hong Kong Challenge gewonnen. De Sloveense hardrijder van UAE Emirates was na een koers van 113 kilometer door Hong Kong de sterkste. Hij ontsnapte in de slotfase en kwam solo over de finish.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het is voor Mohoric zijn tweede seizoenszege. Eerder dit najaar rondde hij in de Vuelta a España een vlucht succesvol af. De Sloveen is bezig aan zijn afscheidstournee bij UAE Emirates, volgend seizoen trekt de Sloveen het tenue van Bahrain Merida aan.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
8 oktober 2017 11:53
Edit redactie: Bedankt, is aangepast.
8 oktober 2017 12:53
Precies nog een lastig parcours als je de tijdsverschillen bekijkt. Mohoric kan wel echt enkel koersen winnen zoals hij die wk's won bij junioren & beloften. Een beetje à la De Gendt. Gewoon met overschot de sterkste zijn en iedereen uit het wiel knallen.
8 oktober 2017 13:06
Eerste editie? Volgens mij heeft Mohoric deze wedstrijd vorig jaar ook al gewonnen.
8 oktober 2017 15:19
@bilthoven Je hebt helemaal gelijk, Mohoric won hier vorig jaar ook al. Toen had de wedstrijd alleen nog geen UCI status.
8 oktober 2017 22:06
King Lok Cheung deed niet mee bij Orica? Hm opvallend.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.