‘Milan Menten op weg naar Lotto-Dstny’
foto: Cor Vos
woensdag 14 september 2022 om 09:50

‘Milan Menten op weg naar Lotto-Dstny’

Milan Menten zal volgend jaar uitkomen voor Lotto-Dstny, zo meldt Het Nieuwsblad. De 25-jarige renner, die een sterke sprint in de benen heeft, koerst nu nog voor Bingoal Pauwels Sauces WB.

De snelle Limburger zou – na Nederlandse kampioen Pascal Eenkhoorn, de Italiaanse sprintaantrekker Jacopo Guarnieri, Arjen Livyns, Mathijs Paasschens en neoprofs Liam Slock, Lennert Van Eetvelt en Jarne Van De Paar – alweer de achtste inkomende transfer zijn voor 2023.

Menten begon zijn profcarrière in 2018 bij Sport Vlaanderen-Baloise en komt sinds vorig jaar uit voor Bingoal Pauwels Sauces WB. Op zijn palmares prijken al een etappezege in de CRO Race, een Kroatische rittenkoers, en de Grand Prix de la Ville de Lillers Souvenir Bruno Comini.

Menten wist de voorbije jaren ook al de nodige ereplaatsen te verzamelen. Zo werd hij dit seizoen nog vierde in de Schaal Sels en de Ronde van Limburg, vijfde op het Belgisch wegkampioenschap in Middelkerke, zevende in het Circuit de Wallonie, achtste in het Circuit Franco-Belge en negende in de Druivenkoers en de Antwerp Port Epic.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.