Peloton feliciteert Cavendish massaal: “Wereldklasse gaat niet verloren”

maandag 12 april 2021 om 16:57
Peloton feliciteert Cavendish massaal: “Wereldklasse gaat niet verloren”

foto: Cor Vos

De overwinning van Mark Cavendish in de Ronde van Turkije heeft de nodige reacties opgeleverd. Dat de 35-jarige Brit voor het eerst in drie jaar weer mocht juichen, zorgt voor blije gezichten in het peloton. Huidige en voormalige ploeggenoten, landgenoten en andere renners uit het peloton feliciteren Cavendish op sociale media.

Nummer twee Jasper Philipsen had bijvoorbeeld mooie woorden over. “Ik had graag gewonnen na een geweldige lead-out, maar het is een eer om op het podium staan met deze twee legendes”, zegt hij, geflankeerd door Cavendish en nummer drie André Greipel.

Iljo Keisse is er namens Deceuninck-Quick-Step bij in Turkije. “Cav is terug”, jubelt hij. “Ik heb hem als een overijverige junior zien trainen sinds december. Hij koerst als een gemotiveerde neoprof en elke wedstrijd jaagt hij als een hongerige wolf op die welverdiende zege. Ik ben zo blij voor je.” Nathan Haas denkt dan weer dat wereldklasse nooit verloren gaat. “Ik denk dat de hele wielercommunity wilde dat Cavendish deze zege zou pakken.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.