Pieter Weening als mountainbiker naar Curaçao
dinsdag 1 augustus 2017 om 11:01

Pieter Weening als mountainbiker naar Curaçao

Pieter Weening maakt in november een uitstapje naar de mountainbike. De Fries doet mee aan Curaçao Cycling Week, een meerdaags mountainbike-evenement op Curaçao. Weening zal daarmee, net als vorig jaar, zijn seizoen afsluiten op de mountainbike met een drietal wedstrijden op het Antilliaanse eiland.

De Curaçao Cycling Week is een nieuwe evenement dat bestaat uit een proloog en de bestaande wedstrijden Coral Estate Classic en Duo Xtreme MTB. Marc de Maar is een van de organisatoren. “Het wedstrijdelement is belangrijk, maar niet het belangrijkste tijdens de Curaçao Cycling Week. Deze week draait vooral om gezelligheid, genieten en het mooie weer”, aldus De Maar. “Daarom wordt er een uitgebreid randprogramma met clinics, toertochten en barbecues georganiseerd. Het bijzondere aan deze wedstrijden is dat iedereen mee kan doen, van prof tot recreant.”

“Daarom is deze week ook erg breed opgezet, zodat iedereen Curaçao als mountainbike-bestemming kan ervaren. Het is niet algemeen bekend, maar Curaçao leent zich met zijn variërende landschap en technische passages juist erg goed als mountainbikebestemming en tegelijkertijd als vakantiebestemming voor het hele gezin”, schrijft De Maar in het persbericht. De Curaçao Cycling Week wordt van 12 tot en met 19 november georganiseerd.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
1 augustus 2017 11:23
Prettige vakantie Pieter!
1 augustus 2017 11:36
Mooi stukje publiciteit. Kan Weening geen ongelijk geven. Zou dit soort lucratieve deal ook verkiezen boven het criterium-gejakker.
1 augustus 2017 11:37
Is dit een doorstart op de Amstel Curacao race?
1 augustus 2017 11:49
Voor de rondemissen hoeft hij het niet te doen.
1 augustus 2017 15:04
Op de grote plaat...

Om te reageren moet je ingelogd zijn.