maandag 9 april 2018 om 07:00

Samenvatting Parijs-Roubaix 2018

Parijs-Roubaix was vandaag een prooi voor Peter Sagan. De Zwitser Silvan Dillier overleefde uit de vroege vlucht, maar moest in de beslissende sprint zijn meerdere erkennen in de wereldkampioen. Niki Terpstra legde beslag op de derde plaats. Kijk hier de beelden terug.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
8 april 2018 21:46
Extreem korte samenvatting van een koers waar toch meer in gebeurt is. Iets noemen over die jongen die met een hartstilstand wordt afgevoerd had ik ook gedaan. Al is het alleen al uit respect
9 april 2018 10:43
Ik vind het prima zo. Een korte en sober samenvatting, dat is toch heel correct. Op de site is uitgebreid aandacht voor de dood van Michael Goolaerts, en iedereen die dat wil, kan daar op reageren. Er zijn ook mensen die gewoon de race nog eens willen zien. Degenen die daar geen trek in hebben, slaan dit artikel over en kijken het filmpje niet. Hoe hard het ook is en hoe rauw dat ook op je dak komt, het gewone wielernieuws gaat ook gewoon door. Voorbeschouwing Waalse Pijl, andere wedstijden en andere zaken die volslagen onbelangrijk zijn in vergelijking met de dood van een jonge man: wie wil mag het volgen, en wie niet wil, laat het zitten.
9 april 2018 23:32
Er word gesproken over de heer Terpstra in de tekst.
Jammer dat dit niet mee is genomen in het filmpje..

Om te reageren moet je ingelogd zijn.