Tadej Pogacar neemt rustpauze na slopende Tour de France
foto: Cor Vos
vrijdag 28 juli 2023 om 09:15

Tadej Pogacar neemt rustpauze na slopende Tour de France

Tadej Pogacar staat dit weekend toch niet aan de start van het EK klimtijdrijden. De Sloveen neemt na een slopende Tour de France een rustpauze.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Na de Tour hebben we besloten dat het momenteel het beste voor me is om een pauze te nemen. Daarom gaat het me niet lukken om aan de start te staan van het EK klimtijdrijden”, doet Pogacar zijn verhaal.

Hoe het programma van Pogacar er verder uitziet, weet hij op dit moment nog niet. “Na de pauze, zie ik wel verder. Rust is op dit moment het belangrijkste.”

De coureur van UAE Team Emirates zal op het ‘EK Grimpeurs’ wel juichen voor zijn ploeggenoot Felix Grosschartner. “Ik wil hem veel succes wensen. Na zijn prestatie in de Tour is hij denk ik de grote favoriet. Ik zal voor hem juichen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.