Tim Merlier staat op startlijst veldrit Saint-Sauveur-de-Landemont
foto: Cor Vos
dinsdag 22 november 2022 om 11:33

Tim Merlier staat op startlijst veldrit Saint-Sauveur-de-Landemont

Tim Merlier maakte de afgelopen jaren naam als sprinter op de weg, maar de Belg was enkele jaren geleden nog voltijdscrosser. Ook komende winter lijkt hij opnieuw het veld in te duiken. De organisatie van de Cyclo-cross d’Orée d’Anjou (C2) heeft op sociale media de komst van de renner van Alpecin-Deceuninck aangekondigd.

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De Cyclo-cross d’Orée d’Anjou, verreden in Saint-Sauveur-de-Landemont, staat op het programma voor 18 december. Vorig jaar begon Merlier zijn veldritseizoen op 12 december in Troyes, tijdens de achtste manche van de Coupe de France. Nadien betwistte hij nog zeven veldritten. Hij werd onder andere elfde op het BK. Het is nog niet bekend hoe het crossprogramma van Merlier, die vanaf 1 januari in de kleuren van Soudal-Quick-Step zal rijden, er dit seizoen precies uit zal zien.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.