Tim Merlier staat op startlijst veldrit Saint-Sauveur-de-Landemont
foto: Cor Vos
dinsdag 22 november 2022 om 11:33

Tim Merlier staat op startlijst veldrit Saint-Sauveur-de-Landemont

Tim Merlier maakte de afgelopen jaren naam als sprinter op de weg, maar de Belg was enkele jaren geleden nog voltijdscrosser. Ook komende winter lijkt hij opnieuw het veld in te duiken. De organisatie van de Cyclo-cross d’Orée d’Anjou (C2) heeft op sociale media de komst van de renner van Alpecin-Deceuninck aangekondigd.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De Cyclo-cross d’Orée d’Anjou, verreden in Saint-Sauveur-de-Landemont, staat op het programma voor 18 december. Vorig jaar begon Merlier zijn veldritseizoen op 12 december in Troyes, tijdens de achtste manche van de Coupe de France. Nadien betwistte hij nog zeven veldritten. Hij werd onder andere elfde op het BK. Het is nog niet bekend hoe het crossprogramma van Merlier, die vanaf 1 januari in de kleuren van Soudal-Quick-Step zal rijden, er dit seizoen precies uit zal zien.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.