Tour 2021: Lotto Soudal raakt ook Jasper De Buyst kwijt
foto: Cor Vos (archief)
zondag 4 juli 2021 om 16:35

Tour 2021: Lotto Soudal raakt ook Jasper De Buyst kwijt

Jasper De Buyst heeft tijdens de negende etappe van de Tour de France opgegeven. De coureur van Lotto Soudal haalde in de regenachtige Alpenetappe de finish in Tignes niet.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Na de eerdere, noodgedwongen, opgave van Caleb Ewan betekent de opgave van De Buyst de tweede uitvaller van Lotto Soudal in deze Ronde van Frankrijk. De Buyst had na het uitvallen van Ewan eigenlijk geen doel meer. Hij was vooraf aangewezen als de lead-out voor Ewan.

Eerder op de dag gaven ook Primoz Roglic, Mathieu van der Poel (allebei DNS), Nans Peters en Tim Merlier (allebei DNF) op in de Tour de France.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.