Tour 2021: Lotto Soudal ziet Roger Kluge opgeven na val
foto: Cor Vos
vrijdag 9 juli 2021 om 20:40

Tour 2021: Lotto Soudal ziet Roger Kluge opgeven na val

Voor Roger Kluge is de Tour de France in de dertiende etappe tot een einde gekomen. De Duitse hardrijder was betrokken bij de grote valpartij op 65 kilometer van de finish in Carcassonne. Door zijn opgave heeft Lotto Soudal nog vier man in koers.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Tour 2021: De uitvallers


Update – Geen breuken voor Kluge

Lotto Soudal heeft ’s avonds een update gegeven over de toestand van Kluge. Uit onderzoek zijn geen breuken aan het licht gekomen. Wel heeft de Duitse hardrijder zware schaafwonden aan zijn rug en rechterheup opgelopen. Ook had hij een kapotte elleboog, die moest worden gehecht.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.