vrijdag 6 juli 2018 om 07:00

WielerFlits’ Tour de France-pooltips 2018

Bij de Tour de France horen natuurlijk Tourpooltjes. WielerFlits geeft voorafgaand aan iedere grote ronde een aantal tips voor de wielerpooltjes.

Van deze aanbevelingen kun je gebruikmaken bij het invullen van jouw eigen pool, maar het hoeft natuurlijk niet. De grote namen ken je wellicht wel, maar als je geen groot volger bent is het soms knap lastig. Met de tips kun je zomaar een paar plaatsen hoger uitkomen.

Benieuwd naar de gekozen renners en de afwegingen die wij gemaakt hebben? Bekijk dan de video! Welk tip neem jij ter harte? Laat het ons weten in de reacties!

Denk jij een sterke selectie samen te kunnen stellen? Doe dan mee aan de WielerFlits Tourpool op Scorito. De winnaar van van onze subleague ontvangt een Wahoo fietscomputer!

Schrijf je nu in

RIDE Magazine
28 Reacties
Sorteer op:
6 juli 2018 15:41
Even iets anders dan rugnummers en namen en koopprijzen.Ik weet dat het "voor de lol is" maar moet ik 2,99 inschrijfgeld betalen en de hoofdprijs is een fietscomputer van........? Als er 100.000 mensen meedoen is dat 3 ton inkomsten voor Scorito. Gouden deal voor 3 weken. Of ben ik nu te "materialistisch"?
6 juli 2018 16:14
Nee hoor, hoeft niet.
6 juli 2018 19:28
Sonny is intrinsiek een van de snelste sprinters. Zou leuk zijn als het er een keer uit kwam.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.