Wietse Bosmans presenteert eenmansploeg SpotIT-Isorex
foto: RV
vrijdag 13 december 2019 om 13:01

Wietse Bosmans presenteert eenmansploeg SpotIT-Isorex

Veldrijder Wietse Bosmans heeft vandaag zijn eenmansploeg SpotIT-Isorex voorgesteld. De Kalmthoutenaar staat in de Druivencross van Overijse komende zondag voor het eerst in zijn nieuwe outfit aan de start.

Bosmans reed in de eerste maanden van het crossseizoen al in zes verschillende landen voordat hij voor het eerst in België in actie kwam. De tweevoudige vice-wereldkampioen bij de beloften had een dubbel doel: UCI-punten pakken die hem startrecht zouden geven in de Wereldbeker en een privé-sponsor strikken. Sinds hij geen contractverlenging kreeg bij zijn vorige ploeg, was hij op zichzelf aangewezen.

Onlangs werd bekend dat hij samen met Wies Jaspers van marketingbureau Sowieso aan een eenmansploeg werkte. “Veel renners zouden de fiets al aan de haak hebben gehangen, maar Wietse blijft knokken en daar heb ik veel respect voor”, lichtte Jaspers zijn samenwerking met Bosmans toe. Die ploeg is intussen van de grond gekomen en vandaag werd SpotIT-Isorex voorgesteld.

Veel moraal
“Ik wil heel graag Wies Jaspers bedanken, want zonder hem hadden we dit nooit klaargespeeld”, reageert Bosmans. “Dit geeft mij enorm veel moraal om de rest van het seizoen ambitieus aan te vatten. Vanaf nu zal ik vaker te zien zijn in België, omdat ik nu dicht bij de UCI-top 50 sta waardoor ik niet heel Europa meer moet afschuimen. Ik hoop mij de komende weken ook al in de kijker te rijden in mijn nieuwe trui, om mijn nieuwe sponsors te bedanken.”

foto: SpotIT-Isorex

“De sponsorbudgetten staan anno 2019 duidelijk onder druk,” vertelt Jaspers, “dus het was een intensieve opdracht om geschikte partners te vinden. Met mijn marketingbureau wil ik de sponsors nu veel return geven, om aan te tonen dat het vandaag de dag nog de moeite loont om te investeren in een project zoals het onze.” Met SpotIT, specialist in cybersecurity en IT-netwerking, en Isorex, gespecialiseerd in isolatie en plastics, vond Bosmans twee hoofdsponsors.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
13 december 2019 14:38
Gaaf shirt!
15 december 2019 08:05
Mooie outfit, ik wens jullie alle succes met dit nieuwe project !!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.