Wout van Aert kan nog lachen na val in Noorwegen: “Ik heb genoten van het uitzicht”
foto: Cor Vos
vrijdag 24 mei 2024 om 18:46

Wout van Aert kan nog lachen na val in Noorwegen: “Ik heb genoten van het uitzicht”

Wout van Aert heeft niet al te veel overgehouden aan zijn valpartij in de Ronde van Noorwegen. De Belgische kopman van Visma | Lease a Bike vertelde dat nadat hij in rit twee tegen de grond ging. “De benen draaiden vandaag zoals ik wilde”, aldus van Aert bij HLN.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Een ploeggenoot van mij raakte het achterwiel van iemand. Een moment van oplettendheid. Ik kon zelf de val niet vermijden. Dat is jammer, maar ik heb me niet pijn gedaan”, stelde Van Aert de wielerfans gerust. Buiten een schaafwonde aan de elleboog heeft de Belg dus niks overgehouden aan zijn crash.

Van Aert kwam vrijdag niet in het stuk voor, maar was na afloop tevreden met zijn prestatie. “Het ging best goed vandaag. Ik heb genoten van het uitzicht”, grapte hij. “Voor de rest draaiden de benen zoals ik wilde.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.