donderdag 22 februari 2024 om 17:54

Wout van Aert kijkt uit naar het Openingsweekend: “Tevreden als we een van de twee winnen”

Video Visma | Lease a Bike zet zaterdag en zondag opnieuw hoog in tijdens het Openingsweekend. De Nederlandse ploeg won vorig jaar Omloop Het Nieuwsblad (Dylan van Baarle) én Kuurne-Brussel-Kuurne (Tiesj Benoot), maar kopman Wout van Aert is komend weekend tevreden als zijn ploeg een van die twee koersen wint. Dat vertelt hij voor de camera van WielerFlits.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De 29-jarige Belgische kopman van Visma | Lease a Bike vindt dat zijn ploeg met de huidige selectie altijd in een overtalsituatie moet zitten. Wel zullen ze eerder in de koers Nathan Van Hooydonck missen, beaamt Van Aert. “Naast Edoardo Affini was Nathan degene in de selecties die altijd zonder winstdoel aan de start stond en zich heel onvoorwaardelijk voor ons opofferde. Dat is nu wel iets anders.”

Ook in de WielerFlits Podcast komt dit onderwerp naar voren


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.