Schrijf je nu in voor het Giro d’Italia-spel van WielerFlits Ploegleider!
dinsdag 30 april 2024 om 14:39

Schrijf je nu in voor het Giro d’Italia-spel van WielerFlits Ploegleider!

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaat de Giro d’Italia 2024 eindelijk beginnen! Wij kunnen niet wachten. Wil jij je plezier tijdens de Ronde van Italië nog groter maken? Speel dan mee met WielerFlits Ploegleider! Vijf redenen waarom deelname aan het spel je plezier tijdens de Giro zeker vergroot! 

Spanning gegarandeerd
Hoewel we ongelooflijk veel zin hebben in de Giro, bestaat de kans dat de spanning om de eindzege al in een vroeg stadium weg is. Ene Tadej Pogačar staat namelijk aan de start en het is aannemelijk dat de Sloveense alleskunner er met kop en schouders bovenuit steekt. Hoe voeg je dan toch de nodige spanning toe aan de Giro? Daar helpt WielerFlits Ploegleider enorm bij, want spanning tot de laatste etappe is gegarandeerd!

Toon aan dat jij de grootste kenner bent!
Natuurlijk is deelname aan het spel ook in je eentje hartstikke leuk, maar subleagues vergroten je plezier. Strijd drie weken lang tegen je vrienden, familie en collega’s, en laat zien dat jij de allergrootste kenner bent!

Iedere etappe is boeiend
Met WielerFlits Ploegleider vergroot je niet alleen je plezier, maar je zorgt er ook voor dat iedere etappe enorm spannend is. Door het spel kan zelfs een ietwat saaie etappe ineens bloedstollend spannend zijn, want het draait zeker niet alleen om de winnaar. De eerste twintig renners van de daguitslag verdienen namelijk punten en zelfs de meest strijdlustige renner van de etappe levert punten op. Zit jouw renner mee in de kopgroep en wordt hij als laatste gegrepen door het peloton? Balen natuurlijk, maar grote kans dat je dan alsnog punten verdient!

Prachtige prijzen!
Ieder jaar kan je in WielerFlits Ploegleider prachtige prijzen winnen, maar dit jaar is het aanbod tijdens de Giro nog groter dan in andere jaren. De leider op de eerste en tweede rustdag valt namelijk ook in de prijzen. Hier vind je alle prijzen die je deze Giro kunt winnen: https://www.ploegleider.nl/prijzen/

Jaar lang plezier!
De Giro wordt natuurlijk al één groot feest, maar gelukkig komen er nog twee prachtige grote rondes daarna aan. Wil jij niet alleen meespelen met de Ronde van Italië, maar ook met de Tour de France en de Vuelta a España? Dat komt mooi uit, want voor 9 euro speel jij met de drie grote rondes mee en verzeker je jezelf van een jaar lang wielerplezier!

Schrijf je hier in voor WielerFlits Ploegleider!

Geplaatst als onderdeel van: Steeds meer Tour-selecties zijn bekend: wie stel jij op in WielerFlits Ploegleider?

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.