Zwift verhoogt prijzen met ruim 30%
woensdag 8 mei 2024 om 15:17

Zwift verhoogt prijzen met ruim 30%

Materiaalzone Zwift heeft een flinke prijsverhoging doorgevoerd. Een abonnement kost voortaan niet meer €14,99,- maar €19,99,- per maand. Een prijsstijging van maar liefst 33%, die ze onder meer wijten aan inflatie.

Daarmee lijken de moeilijkheden waarin de wielerindustrie verkeert, ook hun weerslag te hebben op Zwift. Eerder dit jaar werden 150 werknemers op straat gezet en nu worden dus ook de prijzen van hun diensten significant opgevoerd. Een abonnement wordt dus €5 ,-duurder per maand, terwijl de prijs van een jaarabonnement met gelijke tred stijgt, van €149,99,- naar €199,99,-.

Op de website verklaart het indoor trainingsplatform die prijsstijging. “We hebben sinds 2017 hard gewerkt onze prijzen gelijk te houden, ondanks groeiende druk van inflatie. Jouw abonnementskosten hebben ervoor gezorgd dat wij een platform konden ontwikkelen en jouw ervaring op Zwift konden verbeteren. We zijn trots op de extra voordelen die we sinds 2017 hebben toegevoegd.

“Van groepstrainingen tot flexibele trainingsplannen, tot sommige van onze nieuwste functies zoals de RoboPacers en het Climb Portal, waarmee we je naar de meest iconische beklimmingen van over de hele wereld brengen. Zwiften is nog nooit beter geweest. Het beste moet nog komen. Deze verandering staat ons toe om je nog meer voordelen, nieuwe functies en content-ervaringen te bieden.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.