Alaphilippe blijft twee jaar langer bij Quick-Step Floors
foto: Sirotti
woensdag 2 augustus 2017 om 13:24

Alaphilippe blijft twee jaar langer bij Quick-Step Floors

Julian Alaphilippe heeft zijn aflopende verbintenis bij Quick-Step Floors met twee jaar verlengd. De 25-jarige Fransman ligt daardoor tot en met 2019 vast bij de ploeg van Patrick Lefevere. Eerder deze week wist de Belg ook Bob Jungels al langer aan zich te binden, waardoor het erop lijkt dat Lefevere nieuwe sponsoren voor zijn ploeg heeft gevonden.

Vertrouwen
Alaphilippe is in zijn nopjes met zijn nieuwe contract. “Dit is het perfecte scenario. Ik heb hier heel goede vrienden gemaakt en ik voel me hier thuis. In feite is het mijn tweede familie. Het vertrouwen van zowel Patrick als de rest van het team, geeft me heel veel vertrouwen.” Ook Lefevere zelf is blij met het langer aanblijven van zijn groeibriljant. “Julian is bij ons erg gegroeid en we zijn ervan overtuigd dat hij zijn top nog niet bereikt heeft. Iedere renner die we aantrekken heeft volgens ons een toekomst voor zich liggen. Wij geloven dat we met die coureurs kunnen winnen en daarin is Julian geen uitzondering.”

RIDE Magazine
8 Reacties
Sorteer op:
2 augustus 2017 13:30
Eerste renner die ik als manager zou vastleggen uit het huidige peloton
2 augustus 2017 13:33
@ miguelon:
dan ben je dus te laat want hij heeft net bijgetekend bij Etixx. :p

Lefevre mag dan wel als hork overkomen naar de buitenwereld maar zijn renners lopen echt met hem weg. :)
2 augustus 2017 14:01
Wat heeft Etixx hiermee te maken? Is gewoon Quickstep hoor ;)
2 augustus 2017 14:42
Is dat zijn vader op de foto? "De 52-jarige Fransman ligt daarmee tot 2019 vast bij de ploeg van Patrick Lefèvre", zo ziet het eruit.
2 augustus 2017 14:44
Leuk altijd die teksten die verzonnen zijn door de marketeers. Wel een sterke dat volgens hun elke renner een toekomst voor zich heeft liggen.....gelukkig maar zeg ik dan.
2 augustus 2017 16:14
@miquelon

Er rijden nogal wat betere renners rond dan hem.
2 augustus 2017 18:00
@katerkop

Inderdaad ja. Alsof andere ploegen vooral bezig zijn met het contracteren van renners met geen enkele toekomst in het wielrennen.
2 augustus 2017 18:55
Ondanks zijn talent is het aantal overwinningen nog magertjes. Wel één van de weinige renners die uit de eigen opleiding komt.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.