Amstel Radler Tour de Hollande – week 2
zaterdag 18 juli 2015 om 11:15

Amstel Radler Tour de Hollande – week 2

Tijdens de Tour de Hollande zijn we dagelijks getuige van het spontaanste peloton van Nederland. Groepen wielrenners sluiten zich een etappe aan bij de monsterrit van 21 etappes en 2300km die drie vrienden aan het afleggen zijn. Het is hartverwarmend en bij vlagen ook hard nodig.

De mannen zijn 13 etappes onderweg en hebben er nog 8 te gaan. Er zit inmiddels een slordige 1300 km in de benen en er moeten er zomaar nog 1000 km gefietst worden tot de finish in Amsterdam op zondag 26 juli. Dan helpt het als je af en toe uit de wind wordt gehouden, een high-five krijgt, een praatje kan maken, steun krijgt en als iemand een keer de band voor je plakt. Dat is de kracht van het peloton van Tour de Hollande. Het meest spontane, pop-up peloton van Nederland gevuld met bekende en onbekende wielerfanaten. In de film een impressie van deze Nederlandse wielercaravaan.

Het trio is op zoek naar sportieve renners die willen helpen om deze taak te volbrengen. Iedereen is uitgenodigd om mee te fietsen. Dus wil jij deze drie mentaal bijstaan of met beulswerk aan kop ze uit de wind houden? Ga dan naar www.tourdehollande.nl

RIDE Magazine