Bahreinse wielerploeg bevestigt komst Visconti en Boaro
Foto: Sirotti
donderdag 11 augustus 2016 om 11:52

Bahreinse wielerploeg bevestigt komst Visconti en Boaro

Het gerucht deed al even de ronde, maar nu is het officieel: Giovanni Visconti en Manuele Boaro rijden volgend seizoen voor de nieuwe wielerploeg Bahrein Merida. Dat heeft de formatie vandaag bekend gemaakt. Eerder werd Vincenzo Nibali al gepresenteerd bij de ploeg.

De 33-jarige Visconti kwam de afgelopen vijf jaar uit voor Movistar. De tweevoudig Italiaans kampioen heeft twee Giro-ritten op zijn naam staan. Hij staat bekend als heuvelrenner met een sterk eindschot. De specialiteit van Manuel Boaro is tijdrijden. De 29-jarige Italiaan komt over van Tinkoff.

Er gaan veel geruchten over Bahrein Merida. Ook Valerio Agnoli (Astana) en Sonny Colbrelli (Bardiani-CSF) worden gelinkt aan de ploeg van de Bahreinse sjeik Nasser Bin Hamad Al Khalifa

RIDE Magazine
28 Reacties
Sorteer op:
11 augustus 2016 16:17
EDIT: Ik heb mijn post bij nader inzien maar verwijderd want anders wordt het zo'n politieke discussie en dat is hier de plek niet voor :) lang verhaal kort:

Ondanks de problemen in het land ben ik blij met een nieuwe sponsor die geïnitieerd wordt door iemand die liefde voor de sport heeft.
11 augustus 2016 17:37
Marakus +1
Ik zie sport en politiek ook los van elkaar en ben vooral blij dat er iemand geld in het fietsen stopt.
11 augustus 2016 17:58
Dus Italie heeft met Astana en deze Lampre off-spin toch nog 2 WT ploegen...

Om te reageren moet je ingelogd zijn.