Wielertenues 2017: Boels-Dolmans houdt vast aan oranje
foto: Boels-Dolmans
donderdag 15 december 2016 om 16:53

Wielertenues 2017: Boels-Dolmans houdt vast aan oranje

Boels-Dolmans heeft met nieuwe kledingsponsor Santini haar tenue voor 2017 naar buiten gebracht. Oranje voert, zoals we dat kennen van de laatste jaren, de boventoon. De selectie herbergt bovendien vier kampioenstruien.

Santini kan zich identificeren met vrouwenwielrennen
Boels-Dolmans reed de voorbije jaren in kleding van BioRacer. Santini is de kledingsponsor van de UCI en de door haar georganiseerde klassementen en kampioenschappen. Zo ook de Women’s WorldTour. Toen Lizzie Deignan leider in dat klassement werd na haar zege in Strade Bianche, werden de eerste contacten gelegd. De ploeg was zeer tevreden over het materiaal, waarna er besloten werd om vanaf 2017 over te stappen op het Italiaanse kledingmerk.

“Boels-Dolmans was erg tevreden over de leiderstrui en de diensten die we leverden, en vroeg ons of we een toekomstig partnerschap konden bespreken,” legt Santini-marketing manager Paola Santini uit in een persbericht. “We gingen graag op dit verzoek in. Het vrouwenwielrennen is een belangrijk onderdeel van de sport waar we van houden, en we leggen ons dan ook graag toe op de fietsende vrouw. Vijfentachtig procent van de mensen die bij Santini werkt is vrouw, dus we hebben het gevoel dat we weten waar we het over hebben.”

🇳🇱 Boels-Dolmans blijft oranje! 🔸🔸 #wielrennen #boels #dolmans #cycling #koers

Een foto die is geplaatst door WielerFlits (@wielerflits) op

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
16 december 2016 00:10
Overpowered team
16 december 2016 13:11
Het nieuwe Rabobank, zullen we maar zeggen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.